När du väl valt att investera i en fotografering hos en fotograf så betalar du för fotografens tid, det kreativa vi skapar och kärleken till arbetet. Kristin - Photography startade för fem år sedan med drömmen att kunna livnära mig som fotograf, att kunna få skapa minnen och att få skänka glädje med mina bilder. Tanken var att kunna få skapa något unikt som gav betraktaren en känsla, ett minne för livet tillsammans med er, mina kunder, skapar vi magi.

Är utbildad make up artist något som har kommit väl till pass under några av mina bröllop då jag både sminkat bruden den stora dagen och även fått vara med och förevigat bröllopsporträtten.

Studion finner ni på Eskilsgatan 20, 633 56 Eskilstuna med gratis parkering på gården om ni är kunder till mig.


Hur allt började: Kärleken till mina barn är det som startade allt. Min dotter kom en månad för tidigt och vi hamnade på neonantal i Eskilstuna. När den första systemkameran införskaffades vid min dotters födelse och jag gått klart och utbildat mitt till make up artist via INT Make Up Center i Stockholm började mitt äventyr. Och nu är jag inne på mitt 4e år som heltidsarbetande yrkesfotograf. Jag har fått några priser för mina bilder som visas här ovanför och jag arbetar mycket med att utbilda mig inom yrket och utvecklas mer och mer när kärleken till fotografering tack vare min barn växer.

 
 

EP Award: "A Europe-wide qualification for professional quality imaging
The European Photographer (EP) qualification aims to recognise competence and a professional standard for those who earn their lives as Professional Photographers. It is designed to complement the lack of a specific title to uphold the professional status. The EP is a new basic quality assurance certification now available to most general Professional Photographers throughout Europe."